Arts of Control is een vereniging die de sporten Parkour en Freerunning aanbiedt en verspreidt op een veilige en verantwoorde manier. Wil je controle over je lichaam krijgen dan ben je bij Arts of Control op de juiste plek.

Dus kom je uit Maassluis, Vlaardingen, Schiedam of omgeving? Kom dan een keertje langs voor een gratis proefles van Freerunning of Parkour. Kijk bij trainingen of contact voor tijden en het adres.

Bij je eerste proefles wordt de sport aan je geïntroduceerd. Natuurlijk doe je mee, dus vergeet niet je sportkleding en zaalschoenen mee te nemen! Zorg ook dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent en meld je bij één van de trainers aan. Aanmelden kan ook al van tevoren via deze site bij contact.

Alle sporten kunnen door iedereen met een gezond lichaam worden beoefend. Je hoeft niet heel sterk, lenig of snel te zijn om de sporten te kunnen doen (dat komt vanzelf). Het enige wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen, dan kan je alles bereiken.Beste leden,

Zoals jullie weten gaan de trainingen weer beginnen!
Omdat ook wij ons moeten houden aan de huidige regelgeving rond Covid-19, hebben wij een aantal regels en verwachtingen voor jullie opgesteld:

 • 1. Publiek bij de training is niet toegestaan. De leden mogen gebracht en gehaald worden, maar tijdens de training mogen ouders, vrienden ect niet blijven kijken.
 • 2. De kids groep is strikt t/m 12 jaar! Is een lid 13 jaar oud en zit hij of zij nog bij de kids groep, is er de mogelijkheid bij de ouderen mee te trainen.
 • 3. Alle leden van de ouderen groep (13+) dienen 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Voor de trainers geldt dit ook bij de kids.
 • 4. Trainers dragen zo veel als mogelijk herkenbare kleding waar de naam van de vereniging op staat.
 • 5. Leden dienen minimaal 10 minuten voor aanvang van een training aanwezig te zijn.
 • 6. Bij verkoudheid of grieperige verschijnselen bij jezelf of bij leden van het gezin waar je in verblijft, mag je niet mee doen met een training.
 • 7. Zonder toestemming van een trainer is het helaas niet toegestaan om iemand voor een proefles mee te nemen.
 • 8. De trainingen van de kids en ouderen zijn gescheiden! 
  • De ouderen: (13 t/m 17 jaar) : trainen op maandag 19:30/ 21:00
  • De Kids: (8 t/m 12 jaar) : trainen op woensdag 18:30/ 19:30
  • De ouderen: (18+) : trainen op woensdag 19:30/ 21:00
 • 9. De ouderen groep van 18+ zal worden opgedeeld in tweetallen onder leiding van een van de trainers, de overige zullen een opdracht krijgen. 

 

 

Freerunning

Freerunning is een vernieuwde vorm van het oorspronkelijke Le parkour. Waarbij het om Le parkour alleen om zo snel mogelijk van A naar B is, gaat heb bij het freerunnen om zo sierlijk mogelijk van A naar punt B gaan. Alle obstakels die je op de weg tegenkomt gaat een freerunner met een sierlijke manier overheen.

Lees meer

Parkour

Parkour, ook wel le parkour of PK genoemd, is een in Frankrijk ontstane discipline, waarin de deelnemers ('traceurs' genoemd) proberen hindernissen te overwinnen op een zo vloeiend mogelijke en snelle manier. Parkour kan vrijwel overal worden beoefend maar dit gebeurt voornamelijk in de buitenlucht. 

Lees meer

Lestijden

Freerun Kids:
Elke woensdag van 18:30 tot 19:30 uur.

Parkour training:
Elke maandag van 19:30 tot 21:00 uur

Arts of Control

Kastanjedal 2
3142 AP Maassluis

Telefoon:
06 18 94 10 49
Email: Contact@artsofcontrol.nl

Handige links

Facebook: Klik hier
YoutubeKlik hier
Parkour generations: Klik hier